Friday, May 24, 2013

Matkapäiväkirja I

[ Mikä U-Projekti? | Ketkä lähtevät ja tekevät mitä? ]

 Hei päiväkirja,
(ja lukijat)

Tänään on viimeinen päivä, ennen kuin ulkomaanprojekti alkaa. Henkilökohtaisen tehtävälistan kymmenestä kohdasta noin kolme oli tehty ennen tätä päivää valmiiksi tuota suurta päivää varten, jolloin matkaamme Islannin saarelle.
Tunnen sisälläni pieniä perhosia, tärisen jännityksestä ja odotan innolla lauantai-aamua, jolloin nousemme bussiin Tampereen linja-autoasemalta kohti Helsinkiä.
Huomasin, että matkaan lähtee yllättävän vähän tavaraa (ks. kuva alla), tilaa vielä jäi pikkupurtavalle ja niille tavaroille, joiden olemassaolo muistetaan vasta viime minuutilla kun pitäisi jo olla juoksemassa bussipysäkille.

Tungin rinkaani ainakin 7 t-paitaa (kaikki yhdessä clown car -rullassa), ruokailuvälineet, kuivamuonat, hupparin, sadetakin, järkyttävän kokoisen makuupussin ja ties mitä muuta. Lisäksi minulle jäi vielä tyhjä reppu, jonne menee läppäri, luonnosvihko, Arvon Lehmä -penaali, eväitä ja muuta mukavaa.
Tässä odotellessa ja kirjoitellessa katsahdin kelloa ja aikaa herätykseen on 8 tuntia, bussin lähtöön 12 tuntia, sekä lentokoneen nousuun kentältä vielä 16 ja puoli tuntia. Kuulostaa vielä paljolta, mutta kohta ollaan jo koneessa ja miettimässä jäikö hella tai kahvinkeitin päälle.
Islannin päässä hostellit on varattu, matkasuunnitelmat niin pitkälle valmiit kuin vain mahdollista, auto vuokrattu ja tapaamiset sovittu. Nyt on jäljellä enää itse saapuminen maahan ja matkakoneiston rullaaminen päälle.

Väsynyt, mutta innostunut,
Vine

P.S. Huomenna paljon järkkärillä otettuja kuvia, fiiliksiä kosketuksesta Islannin maaperään ja seikkauluja

1 comment: