Friday, May 31, 2013

Matkapäiväkirja VII

Riittoisa päiväkirja,
(ja lukijat jotka vielä jaksavat lukea)

Sólheimarin aamu avautui rennossa ilmapiirissä liikuntasalin lavalla. Mukavien yöunien jälkeen heräsimme virkeinä ja valmistuduimme siirtymään ulos nurmikentälle aamunavaukseen. Tässä vaiheessa saimme niskaamme ensimmäiset sateet, mutta saimme myös nähdä ison osan kylän asukkaista, jotka olivat vieläkin innoissaan meidän vierailusta.
Aamunavauksen jälkeen siirryimme oikopäätä leipomon puolelle, jossa paloittelimme päivän aikana n. 105kg omenoita (600kpl), joista tultaisiin tekemään myöhemmin omenapiirakkaa, sekä teimme piirakkapohjia ja pussitimme erittäin maukkaita keksejä. Muutaman kahvitauon ja lounaan jälkeen olimme valmiita jatkamaan matkaa kohti Reykjavikia.
Pääkaupunkiin päästyämme, sekä pienen kaupunkiseikkailun jälkeen, tapasimme taas Arnórin ja menimme paikalliseen ravintolaan syömään erittäin hyvän illallisen. Purimme viikon tapahtumia ja kohokohtia, sekä juttelimme niitä näitä. Pian oli kuitenkin muun ryhmän aika siirtyä Keflavíkiin hosteliin ja saamaan pienen pienet yöunet ennen lentokoneeseen lähtöä.
Paikalle jäivät kuitenkin minä ja Saku, ja aiomme osallistua paikalliseen Dragon-partiolaisten (suom. sudenpennut) retkelle tänä viikonloppuna.

Vielä on aikaa,
Vine

P.S. Kuvia on tulossa kunhan ne saadaan jostain. Allekirjoittanut tosiaan on vielä Islannissa, kun taas kamera ja sen omistaja, Anna, löytää itsensä Suomesta

No comments:

Post a Comment